måndag 23 juli 2012

Krusbärskräm

Krusbärskräm:
1/2 L krusbär
5 dl vatten
1 1/2 dl socker
3 msk potatismjöl

Snoppa och skölj krusbären. Koka upp vatten och socker. Lägg i bären och koka dem mjuka på svag värme. Häll i potatismjölet. Låt krämen koka upp.

11 kommentarer:

  1. Det var längesedan jag åt kräm... och krusbärskräm har jag nog banne mig aldrig smakat :-) Verkar ju supergott! Fina sommarbilder!! Har missat massor av inlägg, men nu är jag ikapp igen :-) Kram

    SvaraRadera
  2. Gott med kräm! Blir faktiskt inte så ofta sedan barnen flyttade hemifrån. Ser att du har en pool, vi har i år skaffat en och behöver lite skötsel-råd vore tacksam om du gav lite tips.
    Ha det gott! Märta

    SvaraRadera
  3. Krusbärskräm har jag nog aldrig ätit, ser jättegott ut!

    Kram Marie

    SvaraRadera
  4. Tack för receptet, Hanna!
    Vad lustigt efter att vi varit borta nästan tre veckor gick jag runt i vår trädgård och provsmakade våra krusbär. Då tänkte jag just på att krusbärskräm är säkert gott:-)
    Kram kram Susanne

    SvaraRadera
  5. Gott med kräm.
    Ja Hjo kan man besöka många gånger.
    Var ni på Hem och Hobby?

    Kram
    annika

    SvaraRadera
  6. Minns knappt när jag åt det senast!! Mums!!!

    Kraaaaaaam aka

    SvaraRadera
  7. Krusbärskräm låter gott. Ska kolla om jag har några än.
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  8. Mums, barndomsminnen, ha en fin vecka, kram

    SvaraRadera
  9. Det ska jag göra nästa år, när vi fått lite mera bär på våra nya buskar.
    Kram Mamma C

    SvaraRadera