torsdag 8 mars 2012

Mitt liv!

Hej Kära Vänner!
Härliga torsdag kväll. Nu börjar min helg brukar jag tänka på torsdag kväll, även om morgondagen bjuder på diverse olika aktiviteter, det är ögonläkare gånger två, utvecklingssamtal, ja det är bara början. Mycket blir det imorgon.
Men ändå tycker jag torsadag kväll är en av de bästa kvällarna på hela veckan.
Nu skall jag snart åka och hämta en av tjejerna på VollyBollen sedan är det bara att luta sig tillbaka och njuta eller kanske inte, tvättmaskin, diskmaskin och lite undanplockande får det allt bli ikväll också.
Ja det är så en vanlig vardag för en mamma ser ut. Ingen glamour precis, men för mig är det underbart och jag njuter för det mesta av varje körning, varje klädvikning. Tänk att få göra det och tänka på dessa fantastiska barn som jag har fått glädjen att kalla mina.
Mina ögonstenar, mitt liv.
Ha en fin kväll!
Kram
Hanna

6 kommentarer:

Marie1 sa...

Hej Hanna
Ja torsdagen är härlig, då försöker jag förbereda inför helg, så att man bara kan slinka in här på fredan, efter jobb och känna att man är ledig! På torsdan handlar jag o städar lite. Mysigt. Nu har jag ännu en ny tävling inne på Kavalkaden, dags att kolla den?
Ha det mysigt!
Kram

Vita Falkens Lantliv sa...

Precis så är det, full rulle men skulle aldrig vilja byta ut det. Våra älskade barn:)

Kram susanne

Gunillasljusglimtar sa...

Hej gumman! Förstår din glädje över dina barn...Man vill inte byta ut den tiden,jag älskade att vara "Hemmafru" på 70-80 tal,det gick att göra det då! Japp firar helg i stugan redan denna torsd kväll..Gubben åker o jobbar o kommer till mej i morn kväll igen, jag ska bara slappa :)) Kramis / Gunilla

Photo by Maria sa...

Just denna torsdag gillar jag med, varit ledig hela dagen och skall vara ledig i tre dagar till =) Nästa vecka är det mycket jobb och torsdagen kommer inte att gillas lika mycket som denna ;)

Ha nu en fin fredag..

Kram Mia

Skaparglädje sa...

Fin inställning du har...visst är det roligt att hjälpa sina barn och sin familj.
Ha en fin helg!
Kram!

Hummerogkannarifugl sa...

Herlig! Heldig du som fremdeles har de i den alderen. Det går så alt for fort at de er ute av redet og en sitter der alene. Da blir det stille skal jeg love. Nyt de så lenge de er små. Men hver alder har sin sjarm og uansett så er de i ditt hjerte. Ha ei fin helg
Anki