tisdag 28 augusti 2012

Hur mycket?

Hur mycket har ni med era barn i köket och i andra hushållssysslor?
Jag tycker det är så roligt att ha barnen med. Nu börjar ju mina barn bli stora och är riktigt duktiga, men jag har alltid tyckt det varit roligt att ha dem med.
Mellan tjejen skalar potatis fortare än mor sin, stor tjejen fixar vad som helst i köket i stort sett bättre än mamman. Sonen är också en hejare på matlagning har alltid varit.
Men det är klart de där dagarna finns för mig också när jag bara vill vara i fred och göra allt på på mitt sätt.
Ha nu en bra dag!
Kram
Hanna

6 kommentarer:

♥Annica-Hilmas hus♥ sa...

Mina små gryn är oftast inte det minsta intresserade av att hänga med i köket,
men jag tycker det är SÅ mysigt när de vill hjälpa till där!

Kul att du har så duktiga hjälpredor!♥

Kram Annica

Skaparglädje sa...

Härligt när alla vill hjälpa till. Hos mig är det dottern (21 år) och yngste sonen(18 år) som hjälper till med matlagning.

LOPPISLIV sa...

Mysigt att ha barnen med när man lagar mat, det har vi också haft när våra var små. De har det nytta av sen när de blir stora och flyttar hemifrån :-)

Ha nu en toppenfin tisdag!
Kramis Paula

Norr om Köpenhamn sa...

Tack för din gulliga kommentar om butiken :)
Min flicka på 2½ älskar att vara med i köket. Hon är dessutom jätteduktig, så jag låter henne hållas. Fast ibland blir det mer stjälpa än hjälpa ;o)))

Ha det gott!
Kram
Ulrika

Snäckskalsdalen. sa...

Jag har ju inga egna barn (inget tragiskt, jag älskar barn, men har aldrig velat ha egna) men gästers barn får gärna vara med och dom får söla hur mycket dom vill varpå föräldrarna förfasar sig, men jag tycker det är kul. Man måste ju få lära sig!
Agneta kram

Monica sa...

Mina barnbarn, som är 8 år, har nyligen börjat laga middag en dag var i veckan! Under överinseende av sin mor, förstås...
Dom älskar det!
Kram, Monica