onsdag 26 juni 2013

40 år

 Hej Kära Vänner!
Ibland tänker jag på detta att vara 40 år, det har jag varit ett halv år nu och jag är glad att jag äntligen blev 40. På ett sätt har jag levt som en 40- åring sedan jag var 24år, med man villa fast jobb och allt det där som tillhör. Så jag var så glad när jag blev 40 år. Äntligen var jag där. 
Men trots det finns det områden där jag känner att oj jag är nog ingen riktig 40 -åring. Det är så många saker som saknas, om nu alla måste vara på ett sätt för att man är 40-år. Någon Odd Molly tröja har jag inte och tror heller aldrig jag skulle skaffa, tycker det är precis hur snyggt som helst på andra, men själv har jag nästan bara mina gamla kläder som jag faktiskt haft sedan jag var 20- år och en och annan framförallt kjol eller tröja som är sedan gymnasietiden. Jag har mitt gamla, för det är jag. Kläder går sönder och jag fixar till det och använder det lite till. Lagar, fixar till, färgar eller kanske gör något litet broderi för att piffa upp. Både för jag tycker det är roligt att fixa och pyssla med kläderna, men också för att jag tycker om dem. Det är sällan jag hittar något nytt som jag vill ha.  Ibland tänker jag vad tror folk, men jag hoppas inte och tror inte att andra tänker på det. Jag har massor kläder, men inte så mycket nytt. Klart vissa saker måste köpas till, de slits helt ut. Att jag har mycket kläder gör att de kan kombineras på precis hur många sätt som helst och upplevs nog som om jag har både mer än vad jag har och att jag har nytt.
Kläder är ett stort intresse för mig, men inte på det sätt dom för många andra att gå i affärer och köpa nytt, utan jag gillar att hitta en tröja i garderoben och komma på att den skulle vara bra mycket snyggare med ett broderat hjärta eller en liten blomma.
Det är jag det. Det finns även många andra områden där jag tänker, oj, oj när skall jag växa upp, men någonsstans är det kanske just det som är att vara vuxen. Man vet vad man kan och vad man inte kan, man vet vem man är och försöker inte vara någon annan.
Ha nu en fin dag!

Missa inte min lilla tävling här under.
Kram
Hanna


7 kommentarer:

Fru Vallmo sa...

Hej!
Kul att du lämnade en kommentar inne hos mig, så att jag kom till din härliga blogg!
Ska kika lite mer nu!
Kram

Prinsessorna på Bellevue sa...

Jag är också en sparare och gillar inte slit och släng. Även om jag gillar nytt också, så gillar jag även second hand och kan man göra om gamla grejer är väl det toppen! Bra miljötänk också!

Kraam
Petronella

Guttemamma sa...

Så hyggelig å bli bedre kjent med deg:-). Du kan jo sikkert unne deg et nytt plagg da..:-)
Klem og fortsatt god sommer♥

Vardag och flärd sa...

Du är bra som kan fixa om kläder! Jag impulsköper och allt blir inte använt så det åker iväg till second-hand men då kanske nån annan kan använda det.
Ha det fint!
Kram Eva

malinns sa...

grattis till att vara 40,5 bästa åldern mitt i livet. Blir lite avundsjuk då jagläser ditt inlägg för jag kan inte sy ett enda styngn. God onsdag.

Viola sa...

Är inte heller någon märkesmänniska, min favoritaffär är Indiska, passar mig :) kram

Annas röda stol sa...

Visst är det härligt när man kan ändra sina kläder, så att det inte blir slit och släng. Ha en bra fortsatt vecka. Kram Anna