torsdag 21 november 2013

ResorDet här med att resa och få uppleva olika saker tycker jag är fantastiskt och att sedan ha möjlighet att få dela det med sina barn, underbart.
Jag vet att det inte är så, så bra för miljön att resa, men jag försöker spara in och tänka på mycket annat på den fronten, för vi gör ganska många resor/ år.
Det går att hitta så många billiga och trevliga resor och då vill jag så gärna resa och få visa barnen.
Sedan råkar vi också ha förmånen att känna vänner på lite olika platser och det är förstås så fantastiskt att ha möjlighet att få resa och hälsa på.
 
Tänkte jag skulle försöka lägga upp lite bilder från vår senast resa till Marseille där vi var för någon månad sedan och hälsade på goda vänner, dessa bilderna är dock från Pisa.
Vi får se om jag hittar Marseille bilderna.
Kram
Hanna
 

5 kommentarer:

Annas röda stol sa...

Vackra bilder!! Ha en bra dag. Kram Anna

Vardag och flärd sa...

Åh, Italien längtar jag till! Dottern och jag fantiserar om det ofta, får se om det blir av. Marseille-bilder får du gärna visa - och förmodliger kommer jag att längta dit också då.
Kram Eva

Smultronlycka sa...

Hej Hanna!!

Ja visst är det underbart att resa!
Jag längtar till vi kan resa med våra barn.
Nu får man titta på gamla bilder och minnas.
Vi har bara varit iväg här i Sverige med dem i fjällen o så..
Det känns skönt att jag och min sambo reste mycket innan vi fick barn.
Nu har det varit ett reseuppehåll för oss men när ekonomin blir bättre (är ju mammaledig nu) och barnen lite större hoppas jag vi kan ta med barnen på resa!

Så fina bilder!!

Ta hand om dig!
Kram Anna

Gunillasljusglimtar sa...

Underbart att se dessa bilder nu Hanna! Ja men visst är det underbart att få dela med sina barn..Det gjorde vi mycket när mina barn var mindre o det pratar dom gärna om! Kramen till dej ♥ Gunilla

Photo by Maria sa...

Ja resa hade inte varit fel.. Mina barn har aldrig varit längre än till Tyskland då inte pengar har funnits och ej heller finns.. Hoppas de får chansen att se världen på egen hand istället..

Härliga Bilder..

Kram Mia