söndag 2 februari 2020

Det växer

Idag skiner solen och man kan riktigt se hur det växer både i växthuset och i trädgården. Vart tog vintern vägen i år, vi fick några snöflingor i november, men något mer har det inte varit. Känns lite tråkigt, men idag är det som vilken vårdag som helst, känns som om vi är inne i slutet av mars. Ser t.o.m, att syrenerna börjar skifta mot grönt, som de brukar i mars månad. Inte att de börjar blomma alltså bara att färgen förändras på dem.
Helt otroligt.
Väntar på att maken skall komma hem från Växjö så skall vi äta lunch och sedan köra till Göteborg med en soffa åt sonen som han fått av syrran i Växjö. Så maken har den i bilen nu när han kommer från Växjö och i stället för att baxa in den i garaget kör vi direkt till Göteborg med den.

 Njut av din dag!

1 kommentar:

Unknown sa...

If you're trying to lose weight then you absolutely need to get on this brand new custom keto diet.

To create this service, certified nutritionists, fitness couches, and cooks united to develop keto meal plans that are effective, suitable, money-efficient, and satisfying.

Since their first launch in 2019, hundreds of individuals have already completely transformed their figure and health with the benefits a certified keto diet can provide.

Speaking of benefits: in this link, you'll discover 8 scientifically-confirmed ones offered by the keto diet.