tisdag 20 februari 2018

Favorit i repris

Min absoluta favorit att äta när jag inte vill laga mat, utan bara tar något enkelt. Blev så glad när jag kom hem från Göteborg och såg att ungdomarna plockat ur diskmaskinen innan de gav sig av på olika sportlovsaktiviteter.
Våra barn har olika uppgifter och de har haft samma uppgifter sedan de var ca 9år.
Sonen diskmaskinen
Mellersta dottern, laga mat minst en gång i veckan, nu blir det oftast många fler för hon gillar det
Yngsta dottern, dammsuga hela huset 1 gång i veckan
Kan ärligt säga att det nästan aldrig varit något gnäll. Jag är jätte noga att visa min uppskattning över att de vill och kan hjälpa till, även när de var små och man fick hjälpa dem med uppgiften för det blev tokigt på olika sätt. Så tacksam för all den hjälp vi får i hushållet.

1 kommentar:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}