måndag 23 mars 2020

Måndag!

Idag har grundskolan studiedag och jag har varit på möten på förmiddagen, men eftersom jag haft utvecklingssamtal utöver arbetstid så blev det en ledig eftermiddag, inte alls dumt. Det blev en härlig promenad och rensat lite i trädgårdslandet. Dock var det inte som vanligt när jag kom hem vid lunchtid. Båda döttrarna var hemma och träningspass pågick i vardagsrummet, den andra dottern lagade mat i köket, jag frågade henne om lillasyster tränade på rasten , då svarade mellersta dottern "nej, hon har ju idrott förstår du väl". Det är verkligen noga med dessa distansstudier för gymnasiet förstår jag. Är de inte inloggade i tid och visar sin närvaro aktivt på lektionen, blir det frånvaro. Så det gäller att hålla i, jag är imponerad.
Efter min promenad på över 9000 steg, njuter jag nu av fika i ett härligt soligt uterum.
Ha nu en fin eftermiddag.


3 kommentarer:

Linus sa...

Hej,
Såg ditt fina röda staket, får man fråga vad ni har för mått på staketet? Höjd och bredd på virket, samt hur många cm ni har mellan varje ribba. Väldigt fint, tänkte göra ett liknande nu i vår.
//Linus

Hanna sa...

oj såg den här frågan först nu. Så glad jag blir att du tycker om vårt "tant berg" staket. Jag skall mäta och återkommer med svar.

Hanna sa...

Staketet är 45mm breda, 40 mm mellan brädorna. 90cm högt och spetsen är sågad i 60 graders vinkel.
Hoppas detta är till hjälp!