måndag 26 september 2022

Seg i starten

 Jag har  märkt att jag som alltid varit pigg och snabb i starten av dagen, har blivit lite segare ibland. Det märks framförallt på måndagar när jag är studieledig. Så var det även idag, en lugn morgon med te och yoghurt med krossade digestivekex i, men nu börjar det bli som vanligt. Promenad i ösregn, men då smakar te och fika så mycket bättre när man kommer hem igen. Jag passade även på att posta ett kort till en barndomskompis som fyller år, snart. Vi har egentligen nästan ingen kontakt alls i dag, men eftersom vi fyller 50 år i år, ville jag gärna passa på. Dammsuga har jag också hunnit fixa lite snabbt, men i dag blev det bara nedervåningen, tvätten är fixad, ja den skall förstås torka och vikas in i skåpen också, men det är inget man kan påverka. Att torka tvätten tar den tid det tar och att hänga ut den i regnet går förstås inte. Jag har också hunnit baka en liten kaka, recept kommer senare. Blommor fick jag förstås också plockat på min lilla promenad. potatisen är också skalade till middagsmaten, så resten av dagen blir fri för plugg och uppsats skrivande.

Det regnade, men var underbart ändå. Jag njuter av regn, regnkläder på och direkt hem efteråt så upplever jag det inte som något problem.

Hösten börjar göra sig påmind, men ändå finns det blommor att plocka
Jag tycker att här är så fint oavsett sol eller regn, men regn inger ett extra lugn tycker jag. Dimman gör världen mindre är min upplevelse.


Bakning blev det när jag kom hem och som sagt recept blir det sedanInga kommentarer: