torsdag 9 oktober 2014

Blommor

Nu har dom fått komma in allihop.
I år har jag tänkt göra lite annorlunda än vad jag brukar göra, jag brukar förvara dem i min mors källare, men i år har jag betsämmt att försöka ta hand om dem här hemma. Det har alltid gått så bra att ha dem i hennes källare, men de tar så mycket plats och blir ett körande fram och tillbaka.
Så jag skall se om det fungerar att försöka sköta dem ungefär som vanligt och sedan klippa ner och fixa till fram emot våren, vi får se om det fungerar. Har hört att andra gör så, vi får väl se.
Hanna

9 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag tycker det är svårt med vinterförvaring av pelargoner, min mamma däremot lyckas jämt. Men så som du tänkt borde funka bra.
Kramar/AM

Tovepia sa...

Har to selv som snart kommer i kjelleren:)
Nyt oktober videre, klemmings;)

Snäckskalsdalen. sa...

Låter lättvindigare så här och det kommer säkert att gå bra!
Agneta kram

Skogslyckan sa...

Hej! Det var så länge sedan jag tittade in här. Har varit en värdelös bloggvän det sista året. Men som du säkert läst om på min blogg så miste jag min son Martin den 16 november förra året. Idag har jag för första gången startat en bloggutmaning inne hos mig och hoppas så klart du har lust att titta in. Kramar Pia

Änglarum sa...

Hej Hanna! tänkte också försöka övervintra mina!! brukar tyvärr inte göra det annars,men nu har jag lite gammeldags pelargoner som både var extra dyra o fina så jag skall testa..ha en fin kommande helg!kram Jessica

tre nyanser av vitt sa...

Hej! Mina pelargoner kom inte ens ut i sommar, oopps :)
Ha en fin fredag!
Kram Marie

Mittgodastefinaste sa...

Jag har heller aldrig förvarat mina själv utan skänkt dem till nån pelargonfantast via min mormor... Ska försöka övervintra ett par Mårbacka i år!

Kram Jenny

Rost och rädisor sa...

Så fräscha de ser ut fortfarande. Det går säker bra med förvaringen.
Fortsatt trevlig helg
Anette

Blommiga Rutan sa...

Hej!
Brukar göra precis så och det brukar gå bra. Lycka till!

Kram Anncathrine