lördag 1 november 2014

Vila!

När vilar man egentligen, det funderar jag på ibland och hur gör man för att kunna vila?
Jag tror vila ser så olika ut för alla människor, men någonstans är det för mig att bara vara, inga krav runt omkring och inga oroande tankar som gnager i huvudet.
Är det vila att sitta framför dator funderar jag ibland, kanske för kroppen, men inte för huvudet. Är det vila att klippa gräset, för mig är det vila för huvudet, men inte för kroppen.
Det som är vila för mig är att plocka och fixa i trädgården, att prata om livet med någon nära, att helt enkelt bara vara.
Men idag är allt så stressigt det känns som att vila inte är okej och om det är okej så måste man kunna påvisa hur otroligt mycket man presterat innan och hur värd just jag är en vila just nu.
Jag tycker man skall vila så man orkar, inte vila för att man är helt slut och inte orkar mer, att arbete skall förekommas av vila så man orkar.

Den här bilden, en sommarbild, men den symboliserar verkligen vila för mig, bara lite prat om det ena och det andra, en underbar strand och en underbar liten tjej med klokaste tankarna.
Njut av din lördag!
Kram
Hanna

4 kommentarer:

Gunillasljusglimtar sa...

DU har så rätt Hanna...Detta med vila och återhämtning är såå viktigt.Man är dålig på det.När jag tränar så finns ett pass,bodybalance heter det,underbart för kropp och själ! ha enfin helg vännen ♥ Gunilla

tre nyanser av vitt sa...

Fina tankar och jag håller med dig! Ha en fin lördagskväll/Marie

Vardag och flärd sa...

Vilken härlig bild!
Ja, vila så man orkar måste vara det bästa. Försöker att prata om det på jobbet att det måste finnas tid att vila för att orka en ny vecka, men det ska bara köras på i 100 .....
Kram Eva

Änglarum sa...

Hej! vilken härlig sommar bild :) ja det var tänkvärda ord..kram Jessica