Recept
0.5 dl krusbär
5 dl vatten
1,5 dl socker
3 msk potatismjöl
Blanda ihop socker och vatten låt det koka upp.
Häll i bären
Låt de koka mjuka på svag värme
Blanda potatismjöl i lite kallt vatten och häll sedan i det i krämen.
Rör hela tiden när du häller i potatismjöl blandningen och häll i jämn fin stråle.
Sedan låter du krämen koka upp
Sockra uppe på krämen när den är klar, annars blir det skinn på krämen.
Ha en fin dag
Hanna
2 kommentarer:
Gott, min mamma gjorde alltid krusbärskräm när vi var små!
Kram Eva
Jaa tänk att det sa jag till gubben igår att vi får plocka av krusbären o göra kräm för det fick vi alltid på sommaren när jag var liten! Tack för receptet:) Kram Hanna från mej ♥ Gunilla
Skicka en kommentar