söndag 2 februari 2020

Sol

Det här kommer bli en strålande dag, vaknade strax efter sju och ser att  det redan börjat ljusna, det här kommer nog bli en solig dag. Frukost har jag redan ätit och katten har fått mat. Nu väntar jag bara på att tjejerna skall börja vakna till så jag kan börja låta och greja. Mellersta dottern skall iväg och jobba, så de kommer snart att vakna till där uppe. Dessa tjejer, mellersta dottern hon går i skolan men jobbar varje söndag i simskolan och extra nästan varje lördag och ofta minst en kväll i veckan. Jag förstår inte hur hon hinner och orkar och däremellan är det pojkvännen som hon umgås med. Från idag skall hennes pojkvän som är några år äldre bo i egen lägenhet 1 månad och dottern har bestämt sig för att hon vill flytta med. Jag tycker att det känns okej och i en månad skall de nu pröva att bo tillsammans. Tänker att det kan vara lite bra, men lite krångligt för dottern som får bra mycket längre till jobbet, men närmre till skolan.
Hur vi skall klara oss här hemma hela februari är dock en annan fråga ingen som lagat mat när man kommer hem och inte massa tokiga upptåg och hur skall lilla syster tycka att det är nu när hon blir själv, hon som är van vid fullt hus, tre äldre syskon och fosterbarn till och från, ja, ja vi får nog vänja oss allihop.
Spännande blir det i alla fall.

1 kommentar:

Unknown sa...

As stated by Stanford Medical, It is indeed the one and ONLY reason women in this country get to live 10 years longer and weigh on average 42 lbs less than us.

(And by the way, it really has NOTHING to do with genetics or some secret-exercise and really, EVERYTHING related to "how" they eat.)

BTW, I said "HOW", and not "what"...

Click this link to determine if this brief questionnaire can help you discover your real weight loss potential