lördag 21 augusti 2021

En hel vecka

 Nästan en hel vecka i alla fall, senast jag skrev var i söndags, så jag tänkte nu är det verkligen dags för lite uppdatering. En super bra vecka, första veckan med elever denna termin. Blir så glad av det.

Fredagar slutar jag lite tidigare, så en snabb tur till affären, handlade lite åt mamma och extra frukost som vi skulle ha med ut i "boa", stugan i mamma och pappas trädgård. När maken kom hem körde vi direkt till Hälsö. Vilken tur vi gjorde det, för vädret blev precis så fint som de lovat. Vi avslutade kvällen med kortspel till ett underbart månsken. Dagen startade med ett bad i ett stilla hav, en lång promenad på över 8000 steg tillsammans med mamma och sedan fika innan det blev ytterligare ett bad i havet. Nu är vi hemma igen, då vi har kört massa skräp till soptippen och maken har börjat ännu ett nytt byggprojekt.

Vi är ju utan barn här hemma, även yngsta dottern har i höst börjat studera på Chalmers precis som sin bror, hon läser till civilingenjör också precis som storebror, men helt olika program. Så behöver maken starta upp lite projekt så han/vi inte blir rastlösa, risken är annars överhängande att vi blir det,

Att få vakna till denna utsikt är inte fyskam vill jag lova.


 Inga kommentarer: