söndag 26 maj 2019

Lördag i bilder!

Åh vilken bra dag det var igår.
Vi grillade och åt lunch här hemma sedan gav jag mig av till Göteborg för att besöka Göteborgs stadsmuseum 
https://goteborgsstadsmuseum.se/
Jag var där tillsammans med två väninnor för att titta på modeutställningen som pågår där just nu den visar kläder mellan perioden 1860-1950. Verkligen väl värd ett besök tycker jag.
Sedan tog vi en mycket kort promenad över kanalen till ett kaffe, där vi satt länge och fikade och pratade om allt mellan himmel och jord, men framförallt semesterplaner.
https://brogyllen.se/
Inte nog med detta utan det blev även en promenad på stan där vi upptäckte en "ny" affär på stan, roligt att gå in och titta.
https://www.stories.com/en_sek/index.html
Dagens avslutades på bästa sätt med en tur ut till Hälsö och mor och far. Min bror kom också dit på kvällen, trevligt.
Sov hos mor och far, men nu är jag hemma igen. Känner att jag behöver väva på lite då äldsta dottern önskar kunna väva en trasmatta när hon är hemma i sommar.

(bilderna från museet och några av fika bilderna har min väninna tagit)
 Ha nu en fortsatt fin söndag!

2 kommentarer:

Linneaz sa...

Fantastiskt blogg inlägg!

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Dödsstavning
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}