fredag 21 januari 2022

Att bära sig själv

 Då var boken av Peter Jöback utläst, ja egentligen för ett tag sedan. I det stora hela var den bra och som jag skrev innan jag började läsa att jag gillar tjocka böcker som tar tid att läsa, men i det här fallet blir jag lite kluven. 

Boken tar upp så många olika saker och rabblar namn på olika artister, producenter med mera, att jag nästan bara blir snurrig. Jag tror att jag hade tyckt om den mer, om man fokuserat på vissa saker mer, kanske bara någon händelse eller som sagt fokuserat på något och gått igenom det andra kort. Eller kanske en bok som helt enkelt bara handlade om något av allt det som finns i boken. Jag hade hellre köpt flera böcker för att ta del av dessa berättelser. Ibland känns det i mitt tycke mer som ett bara presenterade av händelser, än en berättelse. Jag tänker när Peter Jöback skriver om när Marianne Mörk besökte honom i New York, så fint beskrivet och jag skulle vilja höra mer och då menar jag inga privata ingående detaljer, utan en mer målande berättelse av det som redan skrivs. För mig skulle det kunna vara en halv bok.

Som sagt jag tyckte om att läsa boken och tyckte den var bra, men hade hoppats på något mer när jag höll denna tjocka innehållsfulla bok i min hand.

Ha nu en fin dag!
1 kommentar:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom för att få tillbaka honom men jag är typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget val än att prova det, jag mailade trollformlern, och han sa till mig att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckliga tillsammans igen. Sedan dess har jag gett ett löfte att alla jag känner som har problem med relationen, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla trollformaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) Kärleksbesvärjelser
2) lösning och botemedel mot all sjukdom
3) Örtkur för alla sjukdomar/sjukdomar
4) Äktenskapsbesvärjelser
5) Graviditetsbesvärjelse
6) Uppbrottstrollformler
7) Dödsbesvärjelse
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta denna fantastiska man om du har några problem för en varaktig lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}