söndag 23 januari 2022

Oordning

 För mig är det så otroligt viktigt att försöka ha ordning och reda runt omkring mig. Jag lyckas inte alltid som jag vill, men när jag inte har det mår jag inte alls bra. Jag kan till och med känna, lika bra att ligga kvar i sängen, för jag blir så orolig av stök och kan liksom inte slappna av. Kommer jag hem till andra däremot, så kan jag tycka att dom har det så mysigt och fint och så säger jag det till min, så brukar han kontra med att "så hade du aldrig kunnat ha det hemma".

När barnen var små hade jag tydliga rutiner för att hålla den ordning jag ville ha och tyckte att jag lyckades ganska bra. Idag känner jag inte likadant. Förstår inte att det kan upplevas svårare när det bara är jag och maken. Jag hade då en grund både vad det gällde möblering och mindre prydnadsföremål i varje rum som jag gillade, sedan startade jag varje dag med att bädda sängen och såg till att var sak var på sin plats i sovrummet, inget framdraget, det gällde arbetsdag som ledig dag. Eftersom jag plockade undan på samma sätt varje dag, tog det inte många sekunder. efter frukost tog jag en runda och kollade av alla andra rum, bäddade de barns sängar som ännu inte kunde själva och plockade undan på alla allmänna utrymmen.

Under dagen gick jag sedan från rum till rum och plockade undan kanske två, tre gånger/dag om jag var hemma och det var inget som tog tid, kanske max 2 minuter/rum eftersom det redan var ordning. Att lägga den här tiden på detta kan man ju fundera över då, som jag kunde lagt på annat, men det var värt varje minut för att jag skulle må bra och orka här hemma och som sagt grundstrukturen fanns redan, så inget krångel.

Idag känner jag att jag vill komma tillbaka där jag var, men inte så enkelt. Tiden borde finnas, men jag har inte den grunden som jag skulle behöva. Barnen har flyttat hemifrån, rum står halvtomma och fylls med lite av varje. Jag vet att jag har extra höga krav på det här och att troligen ingen annan skulle se det på samma sätt, men för mig är det så otroligt viktigt.

Njut av din dag!1 kommentar:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom för att få tillbaka honom men jag är typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget val än att prova det, jag mailade trollformlern, och han sa till mig att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckliga tillsammans igen. Sedan dess har jag gett ett löfte att alla jag känner som har problem med relationen, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla trollformaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) Kärleksbesvärjelser
2) lösning och botemedel mot all sjukdom
3) Örtkur för alla sjukdomar/sjukdomar
4) Äktenskapsbesvärjelser
5) Graviditetsbesvärjelse
6) Uppbrottstrollformler
7) Dödsbesvärjelse
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta denna fantastiska man om du har några problem för en varaktig lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}