måndag 14 maj 2012

Hej!
Jag lovade ju er vackra broderibilder, men tyvärr lyckades inte dottern hjälp mig att lägga över dem till datorn, sä vi får se om jag med makens hjälp kan lösa det vid ett annat tillfälle.

Denna vackra blomma fotograferade vi på Kreta förra våren.

Idag har jag varit hos tandläkaren och dragit ut en tand, tyvärr inte den som jag haft problem med så länge , så det lär väl inte dröja länge innan det blir den också.
Kram
Hanna

4 kommentarer:

Elzie sa...

Ibland kan man bli så irriterad på dessa datorer. Ingenting vill funka, men jag hoppas du får in dina bilder till slut. Tur man har någon i ens närhet som kan hjälpa till i alla fall. I mitt fall är det dotterns sambo och hon själv!
Inget vidare att dra ut tänder. Måste beställa tid hos tandläkaren jag också men det är sånt jag i alla fall, har väldigt svårt för att få till. Ändå är jag inte rädd för honom, hihi.
Ska bli intressant att se vad ni vävt av de gamla soppåsarna!
Ha en fin kväll.
Kram Elzie

Home and Lifestyle sa...

A wonderful flower!

Happy evening! Many hugs, Ingrid

Gunillasljusglimtar sa...

Hej goa Hanna!Jasså din gubbe vet vad han ska göra också då förstår jag!..å dessa tänder,börjar det så håller det på verkar det som...peppar peppar...Fint kort du visar.Ha en go kväll gumman / Gunilla

Karin Lindström sa...

Hej igen Hanna!

Vad det kan vara hopplöst med datorer och teknik. Ofta förstår man sig inte på dem ; ) Hoppas att det löser sig med allt, både tänder och tekniken.
Spännande med plastvävningen!

Ha det gott!
Karin